Alla inlägg under augusti 2011

Av frucina - 21 augusti 2011 18:21

                                       I dag har det vart precis en spdan söndag som jag hade önskat mig. Jag har gått i mjukisar hela dagen grejat lite med barnen fixat lite i hemmet och ätit god thai mat. Precis vad jag behövde.  I morses när jag vaknade så stod det en present tillmig på köksbordet. den parfymen jag har velat ha så länge,

Och med tanke på att jag älskar parfymer så blev jag jätteglad. Denna gången kännde jag att jag var lite värd den också,så blev ännu gladare.


I går var jag och barnen hos M och M och åt middag och myste lite.. Alltid lika trevligt. Men lillfis blev jätte dålig och fick en rejäl hosta. han lugnade sig när vi kom hem. Jag badade honom och jag slängde snutten i tvätten och han somnade för kvällen. Undrar om Vincent börjar bli päls allergiker,dem har ju katter och det var kanske därför han blev dålig bara där. 

Förra gången vi var där en snabbis jag och carro så hade jag inte med mig hans akut medicin,då fick han ett sådant anfall . Självklart..  I dag har han i stort sett sovit hela dagen. jättetrött äter och somnar om..


Nu har jag duschat lilla fröken och hon har städat rummet och vi har målat naglarna och lagt fram kläderna hon ska ha på soltrålen i morgon.  Gott att ha lite rutiner igen på kvällarna.  Jag var sugen på att dra i väg å träna zumba men tar det en annan dag.


Nu ska jag hänga upp tvätt innan Herrarna G vaknar,=)


Trevlig kväll//cina
Av frucina - 19 augusti 2011 21:05


                                                
I dag har jag tänkt på en väldigt speciell person. Nästan hela dagen. Ena stunden har jag velat gråta för att livet är orsättvist om tar (då) en 20-åringsliv,andra    stunden har jag skrattat inom bord och vart sjukt tacksam att jag fick växa upp tillsammmans och vid sidan av denna underbara person som hade leeendet ända upp till öronen..

Hade hon vart i livet nu vet jag att hon hade liksom jag vart världens stoltade faster. och vi hade delat yttligare en sak genensam..  Tilde.


Jag hedrar henne genom tankar,skratt och minnas fina minnen och genom att ge Tindra Elin som mellan namn.


Love you!!
               

Av frucina - 18 augusti 2011 22:43

i går påvägen hem satt jag och refleketera över livet med Anders. Man skulle trott att jag vart och rökt något olagligt för jag hörde verkligen att jag skemade i väg och för någon som inte känner mig och vet hur vi har det tilloch från så hade den personen helt ärligt kunnat kalla mig pysksjuk, fast de bjuder jag på. Vi är nog alla lite sjuka till mans..


Jag satt och reflekera över att det har inte vart så lätt sedan vincent kom till världen. Alllt har gått jättebra med förlossning och han äter bra och sover heöa nätterna aldrig skriker nästan. Men sen,samma dag vikom hem ifrån bb blev ju tindra svårt sjuk i strep A i 6 veckor och efter ca 3 antibioika kurer så blev hon bra. Anders blev av med jobbet i samma veva och bara någon vecka efter blev våran 6 veckors bebis sjuk.., Och har vart sjuk sen dess.

Ett 20 tal läkarbesök och undersökningar har vi vart på. och de har konstaterat att han har astma. kanske något som växer bort. De vet dem inte ännu. Han blir bara sämre i astman nu de senaste veckorna så i dag så har han fått ökad kortison dos.. istället för 50 microgram får man nu 125 microgram. hoppas att vi märker någon skillnad.


Läkaren undersökte hans eksem nogrannt och lyssnade verkligen när jag sa tta jag bytt ut tvättmedel och sköljmedel och smörjer han varje dag men ingenting hjälper. han tog en slutsats och var närstna helt säker på att Vincent har mjölkallergi.


Så nu ska vi utesluta mjölk i hans kost, tills han fyller 1 år. Sedan ska de tas prover och sen ska de ge honom mjölk produkter igen för att se om han fortfarande är allergisk..


Nu har vi fått välling i från sjukhuset som vi kommer få ut på reccept. Vi kommer även få en dietist som ska hjälpa oss med vincents mat.

VINCENT VÄGRAR ÄTA SKITEN! LUKTAR RIKTIGT DÅLIGT!

Jag har försökt hela kvällen men han vägrar!


   hua!! kommer bli troligtvis en tuff tid framöver.


men med lite kärlek klarar man allt<3


pöss//Cina 
  


Av frucina - 8 augusti 2011 12:31

Ja man kan verkligen hålla sig för skratt. Vissa stunder är mindre härliga i ens liv. Detta är ett sån här stund. Vincent har dragit på sig någon virus infektion och är mycket irriterad och grinig på sin tillvaro. han har början till öroninflammation på sitt högra öra och astman är hemsk plus att han har fått en släng av krupp mitt upp i allt helvete..

Alvedon funkar väl sådär kan jag säga. Men i dag kan jag säga för första gången på 5 månader att det är riktigt tufft att ha två barn.

För i dag räcker jag inte till inte ens till mig själv. Går fortfarande i myskläder och gett upp hoppet om att byta till något annat. Jag skiter i´t helt enkelt!


Det som skulle vara en liten glimt av lycka just nu, hade vart om fick fick svar på två kommande samtal.. i hope..


nä tvätten ropar..


<3

Skapa flashcards