Direktlänk till inlägg 10 januari 2011

Världen upp och ner!! *långt*

Av frucina - 10 januari 2011 20:10För det första vill jag verkligen TACKA ALLA  som har ringt mig skrivit på fejjan och smsat mig,visste inte att jag kännde så många härliga människor,är riktigt glad och tacksam för det<3


Som många av er såg så slutade våran helg med att mitt vatten gick och vi fick bege oss ner till förlossningen ganska direkt. Vi lämnade Tindra hos farmor och fortsatte resan tilll förlossningen och jag hade världens huvudvärk som (börjar nu) att ge med sig..

När vi kom ner så blev Vi verkligen väl bemött av en toppen Bm och de satte kurva på mig.. Lille V var trött så han låg och sov mestadels i magen vilket han inte alls brukar göra runt 22-tiden annars..

Efter den fina kurvan var körd så blev det undersökning och ultraljud.


Han ligger fortfarande lågt och nu är huvudet  bara delvis ruckbart. Jag hade inte öppnat mig och de såg lite vatten men inget som störde. Jag hade mycket vatten kvar i magen och runt om lille V så det var inte så oroliga.

Efter min förra förlossning startade likadant ville det att ja skulle sova övernatten för att se om jag sipprade mera. Läkaren kom in och sa till mig att hon trodde det var vattnet som hade gått,fast lite högre upp i magen. De sipprar hela tiden för huvudet sitter ju och blockerar utgången..jag fick en dunderkur med 5 st tabletter och fick sova... Vaknade kl 2 ock kunde som vanligt inte somna om. Huvudvärken hade inte släppt. När jag ändrade sida i sängen så kom de vatten.

Bm kom in till mig och svarade på massa oroliga frågor jag hade i fall han kommer typ SNART!!

Hon berättade att han väger nu runt ca 2 kg och om värkarna sätter i gång på riktigt nu så är det kortisonsprutor i baken på mig som gäller.. Så lille V:s lungor utvecklas lite snabbare..

Som steroider sa hon.


På morgonen blev jag väckt av världens otrevligaste Bm... Hon fräste och hon tyckte garanterat att hon hade världens sämsta jobb just i dag. De tog 1 timme att få frukost och det tog ca 1,5 h att få mina tabletter..

hon kärde en ny kurva på mig som såg lika fin ut som den gjorde sent i går kväll.

Hon tyckte jag skulle göra mig iordning och åka hem.. jag fick tajta mig till att få träffa  en ny Dr som jag hade läkartid med kl 11.30 och när hon kommer in är  det som hon pratar om en helt annan person.. Det var enligt henne ingen vatten avgång och mina värkar som jag har till och från är förvärkar som är ingenting att oroa sig för.. (fast alla läkare och Bm sagt hittills att jag måste ta det lungt)

Ingenting som ja sa till henne tog hon till sig och verkligen vägrade att lyssna..

jag insåg ganska snabbt att detta är ingen ide så jag får gå den vägen som min Bm på MVC i mellerud förvarnade mig om tidigare i veckan.

helt sjukt att det finns så sjuka läkare.

Vi fick mina papper och åkte hem.

Jag var fortfarande så sjukt trött och dåsig av den hemska hunduvärken och alla mediciner så jag somande  och  vaknade av att jag mådde illa.

Sedan har jag sovit till och från sedan dess och vad jag än har fått i mig så har jag kräkts upp det i dag.


Vilken jävla röra. Jag är helt färdig,har fortfrande ingen aning om vad som väntar oss nu. Har ont av och till men inget som blir regelbundet och inget som verkar tyda just nu att han e på gång just NU!  


Så vi får vänta och se. Är inte ett dugg klokare efter denna resan. Bara ett par mjukisbyxor rikare=)


Vill någon komma hit på en kaffe med mig i veckan går det fint!

Pöss på er//cina


 
ANNONS
 
Therese Skoogh

Therese Skoogh

10 januari 2011 20:48

Jösses! Jag blir nervös! Ta hand om dig och om lilla V. Önskar dig all lycka! Tänker på dig!

Kram fröken Therese

http://thereseskoogh.wordpress.com

frucina

14 januari 2011 19:21

jasså?=) ja man blir lite lätt knöpp själv kan jag säga..
tack för omtanken!!
kram

 
Anna "Auranah" Sundqvist

Anna "Auranah" Sundqvist

11 januari 2011 11:22

Men JÄVLAR vad arg jag blir när jag läser det här >:/ Hoppas allt går bra och att du slipper träffa den där apan igen. Jag vägde bara 2,1 kg när jag kom ut och jag har ju som bekant repat mig fint efter det ;)

http://auranah.blogg.se

frucina

14 januari 2011 19:19

Ja jag blev en aningens uppgiven ska jag säga..
Tur att man blev bra bemött under natten så man vet att det inte bara finns idioter där nere..
Gott att det gick bra för dig,nu bär du ju bääbis själv=)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av frucina - 17 januari 2013 23:01

Jag sa till Anders lite på skoj men med allvarlig röst när han åkte till Norge i söndags kväll, tänk om båda barnen vaknar i natt i magsjuka. Vad fan gör jag då?! - ring inte mig svarar han med ett leende jag vill inte komma hem och bli smittad.. J...

Av frucina - 7 januari 2013 21:14

Vilken dag.. Va döda trött när barnen vaknade även om jag hade fått sovmorgon. Den lille har masat i natt få jag fick ju inte så mkt sömn heller. Söndags nätterna är hemska. Vincent vet att Anders har åkt till Norge, även vaknar han 5 ggr hela natten...

Av frucina - 19 december 2012 21:05

I dag har det vart en jättebra dag ifrån start! Ingenting som direkt hänt utan jag vaknade i morse piggare än vanligt.. Åkte till jobbet och fått in fina kläder börjat fundera på ett nytt klädmärke till våren kanske!?.. Räknar just nu. Sedan fick jag...

Av frucina - 24 oktober 2011 09:04

  jag har bestämt mig,jag ska avveckla min privata facebook och endast kolla den gruppen jag har gjort. jag är så trött å skiten egentligen. Folk skriver skit,, elaka som snälla saker och en del verkligen skriver för att provoccera, jag tänker lö...

Av frucina - 21 augusti 2011 18:21


                                            I dag har det vart precis en spdan söndag som jag hade önskat mig. Jag har gått i mjukisar hela dagen grejat lite med barnen fixat lite i hemmet och ätit god thai mat. Precis vad jag behövde.  I mor...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se