Senaste inläggen

Av frucina - 10 januari 2011 20:10För det första vill jag verkligen TACKA ALLA  som har ringt mig skrivit på fejjan och smsat mig,visste inte att jag kännde så många härliga människor,är riktigt glad och tacksam för det<3


Som många av er såg så slutade våran helg med att mitt vatten gick och vi fick bege oss ner till förlossningen ganska direkt. Vi lämnade Tindra hos farmor och fortsatte resan tilll förlossningen och jag hade världens huvudvärk som (börjar nu) att ge med sig..

När vi kom ner så blev Vi verkligen väl bemött av en toppen Bm och de satte kurva på mig.. Lille V var trött så han låg och sov mestadels i magen vilket han inte alls brukar göra runt 22-tiden annars..

Efter den fina kurvan var körd så blev det undersökning och ultraljud.


Han ligger fortfarande lågt och nu är huvudet  bara delvis ruckbart. Jag hade inte öppnat mig och de såg lite vatten men inget som störde. Jag hade mycket vatten kvar i magen och runt om lille V så det var inte så oroliga.

Efter min förra förlossning startade likadant ville det att ja skulle sova övernatten för att se om jag sipprade mera. Läkaren kom in och sa till mig att hon trodde det var vattnet som hade gått,fast lite högre upp i magen. De sipprar hela tiden för huvudet sitter ju och blockerar utgången..jag fick en dunderkur med 5 st tabletter och fick sova... Vaknade kl 2 ock kunde som vanligt inte somna om. Huvudvärken hade inte släppt. När jag ändrade sida i sängen så kom de vatten.

Bm kom in till mig och svarade på massa oroliga frågor jag hade i fall han kommer typ SNART!!

Hon berättade att han väger nu runt ca 2 kg och om värkarna sätter i gång på riktigt nu så är det kortisonsprutor i baken på mig som gäller.. Så lille V:s lungor utvecklas lite snabbare..

Som steroider sa hon.


På morgonen blev jag väckt av världens otrevligaste Bm... Hon fräste och hon tyckte garanterat att hon hade världens sämsta jobb just i dag. De tog 1 timme att få frukost och det tog ca 1,5 h att få mina tabletter..

hon kärde en ny kurva på mig som såg lika fin ut som den gjorde sent i går kväll.

Hon tyckte jag skulle göra mig iordning och åka hem.. jag fick tajta mig till att få träffa  en ny Dr som jag hade läkartid med kl 11.30 och när hon kommer in är  det som hon pratar om en helt annan person.. Det var enligt henne ingen vatten avgång och mina värkar som jag har till och från är förvärkar som är ingenting att oroa sig för.. (fast alla läkare och Bm sagt hittills att jag måste ta det lungt)

Ingenting som ja sa till henne tog hon till sig och verkligen vägrade att lyssna..

jag insåg ganska snabbt att detta är ingen ide så jag får gå den vägen som min Bm på MVC i mellerud förvarnade mig om tidigare i veckan.

helt sjukt att det finns så sjuka läkare.

Vi fick mina papper och åkte hem.

Jag var fortfarande så sjukt trött och dåsig av den hemska hunduvärken och alla mediciner så jag somande  och  vaknade av att jag mådde illa.

Sedan har jag sovit till och från sedan dess och vad jag än har fått i mig så har jag kräkts upp det i dag.


Vilken jävla röra. Jag är helt färdig,har fortfrande ingen aning om vad som väntar oss nu. Har ont av och till men inget som blir regelbundet och inget som verkar tyda just nu att han e på gång just NU!  


Så vi får vänta och se. Är inte ett dugg klokare efter denna resan. Bara ett par mjukisbyxor rikare=)


Vill någon komma hit på en kaffe med mig i veckan går det fint!

Pöss på er//cina


Av frucina - 8 januari 2011 20:13


Började dagen med att det tog tre timmar ca att kunna öppna ögonen.. Vart som de senaste dagarna trött om inte tröttare och kan inte i min vildaste värld förstå varför..

Ninna var i alla fall pigg som vanligt och när klockan var sju gick vi ner till soffan och åt den frulle.. jag tyckte att Anders var förtjänt av en sovmorgon så han fick sova ut...=)


Hade lite små värkar som har ändrat lite i styrka i dag jämfört med i går så när jag pratade med svärmor så var de första hon sa " bara ringa"..

Jag ville komma ut på middagen och ville så gärna gå till ica och hämta mitt paket i från ellos där jag köpt mina fina kläder till lille V. Sagt och gjort,de gjorde jag och OJ!!


Med ca 5 minuter emellan kom värkarna då,ett ökat tryck och jag kände verkligen att min puls steg och kändes som hela hjärtat höll på att hoppa hur på mig.. men ännu inte ont..

 När jag kom hem ökade de i styrka men inte regelbunda och har hållt på sp till och från hela dagen..

Nu har det vart lungt några timmar men nu börjar det köra i gång igen..


Hur detta ska sluta vet jag inte. det va som Bm sa vi får ställa in oss på en förtidigt född pojke.

Att allt ska gå bra är jag nästan övertygad om,för jag har ett grymt förtroende för svenska förlossnignsvård.. Jag i ett nötskal är mer orolig för allt praktiskt..

TYPISKT MIG!!!

kläderna från ellos blev riktigt fina och både jag och Ninna e mega nöjda.

Hon e helt övertygad om att Lillebror kommer bli tuffast!! =)


Här är inköpen=)

       

Ha en fortsatt bra Lördags kväll!! //Cina

Av frucina - 7 januari 2011 15:02


Hej alla!!


Äntligen har det blivit 2011 och jag har aldrig längtat att de ska bli nytt år som jag gjort just nu.

Förra året var nog de jävligaste på flera år och allt ställde verkligen på sin spets..

Mycket hände inom familjen,Anders blev  av med jobb.. Farmor dog ochoch jag fick då en massa information jag skulle helst velat ha innan men i min familj så kan man inte räkna med så mycket..

Well well..


Med oss är det bra i övrigt,Anders är jätteduktig och tränar som vanligt medans jag bara tjockar på mig och önskar lille v kunde komma ut. för nu börjar det bli jobbigt att ha veärkar med en kvart emellan och inget händer.. Känns som en lååång psykiskt terror att han ska ligga där inne hela 8 veckor till och att jag ska ha så här ont tills dess vore helt galet!!


Tindra är hur duktig som helst.. Trottset börjar avta lite just nu. Och förtillfället så börjar hon bli väldigt gosig och kramig. Hon har nu sovit tre nätter utan bläja och det har gått super bra!! =)

Hoppas att det fortsätter så hade vart riktigt gott att gå henne helt blöjfri.


nä jag ska försöka göra klart maten och se om det är min energi nivå som det är fel på.. Så sjukt skut. Ändå har jag sovit två ggr i dag och halva dagen i går,men är så trött att jag inte ens okar träffa mina vänner. Johanna frågade mig om jag ville hänga med till Marianna.. men ORKADE verkligen inte!!=/

Känner mig hemsk,för jag hade gärna velat!! <3 <3


men han kommer nog snart å då hoppas jag att jag är pigg om några veckor!!


Stor puss på er alla
Av frucina - 28 december 2010 07:18
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av frucina - 22 december 2010 10:11

Jag har valt att lösenords skydda vissa inlägg eftersom i bland känns det som folk snokar bara för att de ska ha något att prata om..

kanske om du frågar så får du ett lösen..<3


<3Kraaaam<3

Av frucina - 22 december 2010 10:01
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av frucina - 21 december 2010 10:07
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av frucina - 20 december 2010 21:20
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Skapa flashcards